Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2022

 

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
H OPΘOΔOΞH IEPAΠOΣTOΛH

Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν

Τον Δοξάζουμε και ευχαριστούμε τον Κύριο για τα θαυμαστά που κάνει στην Μητρόπολη. Με την ισχυρή αγάπη σας, ως και άλλων αδελφών από άλλους ιεραποστολικούς συλλόγους κατάφερε να κάνει θαύματα.

Θαύματα που αφορούν όχι απλώς στην αδιατάραχτη λειτουργία του Ορθόδοξου ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος», την μικρή οικογένεια των συνολικών 48 παιδιών, αλλά και στην ανάδειξη ετούτου του ιδρύματος ως προτύπου και στον χαρακτηρισμό του και του καλύτερου ποιοτικώς κοινωνικού οργανισμού εκ μέρους των κονγκολέζικων Αρχών.

Θαύματα επίσης, όπως ο εκ θεμελίων ανεγερθείς και εγκαινιασθείς Ναός του Τιμίου Προδρόμου αγίου Νικολάου πόλεως Ιπφόντο, ο πρώτος Ορθόδοξος Ναός στο βόρειο Κογκό – Μπραζαβίλ, στα εδάφη της περιλάλητης φυλής των μικρόσωμων Πυγμαίων, εκ των αρχαιοτέρων φυλών της γης, που έχει ασπασθεί την Ορθόδοξη πίστη.

Και άλλα πολλά θαύματα που αφορούν στην παρουσία νέων ιερατικών κλήσεων και χειροτονίας, στην τέλεση βαπτίσεων κάποιων χιλιάδων αδελφών, στην διαβίωση άλλων, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη απόρων, στην επιβίωση εγκαταλελειμμένων αδελφών.


(ΠEPIOΔIKO EΞΩTEPIKH IEPAΠOΣTOΛH, Oκτ-Δεκ 2020, σελ. 12, 13)

 

F2


Μέσα στην Εκκλησία


F2


Μία από τις χιλιάδες βαπτίσεις

 

F2


Μαθητές του Ορθόδοξου Σχολείου μας